“hallo, hallo…”

Chitchat i hjertet af Aarhus

Vi er to venner med stor rejseerfaring, og med en ambition om at skabe et super hyggeligt hostel, hvor vores gæster kan nyde en social oase i Aarhus midtby. Vores hostel er lavet i samarbejde med byens studerende, og som et alternativt til de mange store budget hoteller.

Vi holder til i Aarhus´ gamle telefoncentral midt i byen. I gamle dage var bygningen fyldt med omstillingsborde, og søde omstillingsdamer, der forbandt byens borgere med resten af verden. Et knudepunkt for småsnak og masser af gode historier. Vi byder dig velkommen i den gamle telefoncentral, og lad os høre din historie.

Vores hostel har stærke relationer i det lokale miljø i Aarhus, hvilket giver vores gæster en super mulighed for at komme i dialog med de lokale århusianere. Vi henvender os både til rejsende og lokale besøgende, og vi ønsker at skabe et spændende møde imellem begge grupper.

Vi bryster os af at have en bæredygtig profil, og vores indretning og møbler er i store træk genbrug fra et kendt luksushotel i København, og vi bruger genbrugs materialer til opbygning af vores håndlavede køjesenge. Vi har en vores egen lille byhave på tagterrassen, der bidrager med friske urter og grøntsager.

Vi glæder os til at møde dig!

Byens bedste priser

og beliggenhed

Priser & værelser