“Byens bedste priser”

Vi tilbyder flere forskellige værelsestyper for at kunne dække alle vores gæsters behov for overnatning. Vi har både fælles sovesale, dobbeltværelser og familieværelser, alle med fantastisk udsigt over byens tage. Vores senge har bløde luksus boksmadrasser, og er udstyret med egen læselampe, stikkontakter og et forhæng så du har dit eget lille private rum. Desuden har du adgang til dit eget locker som kan låses med din egen hængelås.

Seng i sovesal
Fra 239 kr
Inkl. sengetøj og håndklæde

Vores køjesenge er udstyret med luksus boksmadrasser, privat læse lampe og stikkontakter. Desuden findes lockers som kan låses med din egen hængelås. Adgang til fælles gæste-the-køkken, bruserum, og fælles toiletter. Sengelinned og håndklæde er inkluderet i prisen.

Book nu

Seng i sovesal med udsigt
Fra 249 kr
Inkl. sengetøj og håndklæde

Sovesal med fantastisk udsigt til byens attraktioner (AROS, Rådhuset og Århus Domkirke), og direkte adgang til fælles tagterrasse. Alle vores køjesenge er udstyret med luksus boksmadrasser, privat læse lampe, stikkontakter samt forhæng, så du sover i din egen lille kabine. Desuden findes lockers som kan låses med din egen hængelås. Sengelinned og håndklæde er inkluderet i prisen.

Book nu

Seng i sovesal for kvinder
Fra 249 kr
Inkl. sengetøj og håndklæde

Sovesal for kvinder med ti sengepladser, og med fantastisk udsigt til flere af byens attraktioner. Alle køjesengene er udstyret med kvalitets boksmadrasser, privat læse lampe, stikkontakter samt forhæng så du sover i din egen lille kabine. Desuden findes lockers som kan låses med din egen hængelås. Sengelinned og håndklæde er inkluderet i prisen.

Book nu

Dobbeltværelse
Fra 549 kr
Inkl. sengetøj og håndklæder

Hyggeligt dobbeltværelse med luksus boksmadrasser. Mulighed for etablering af to enkelt senge og/eller etablering af én ekstra opredning. Tillæg på 200 kr for ekstra opredning. Adgang til fælles gæste-the-køkken, bruserum, og fælles toiletter. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Book nu

Dobbeltværelse med udsigt
Fra 585 kr
Inkl. sengetøj og håndklæder

Stort og hyggeligt dobbeltværelse med luksus boksmadrasser, og udsigt til Århus Domkirke. Mulighed for etablering af to enkelt senge og/eller etablering af én ekstra opredning. Tillæg på 200 kr for ekstra opredning. Adgang til veludstyret gæste-køkken, bruserum, og fælles toiletter. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Book nu

Familieværelse
Fra 895 kr
Inkl. sengetøj og håndklæder

Lækkert familie-værelse med én dobbeltseng og én køjeseng. I alt fire sengepladser med bløde kvalitets boksmadrasser. Børn under fire år må gerne dele seng med en forælder. Adgang til fælles gæste-the-køkken, bruserum, og fælles toiletter. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Book nu

Familieværelse med udsigt
Fra 995 kr
Inkl. sengetøj og håndklæder

Stort og lyst familieværelse med fantastisk udsigt til AROS og Århus Rådhus. Værelset indeholder én dobbeltseng og én køjeseng. I alt fire sengepladser med bløde kvalitets boksmadrasser. Børn under fire år må gerne dele seng med en forælder. Adgang til veludstyret gæste-køkken, bruserum, og fælles toiletter. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Book nu

Deluxe familieværelse
Fra 995 kr
Inkl. sengetøj og håndklæder

Deluxe familie-værelse med én kingsize dobbeltseng, én køjeseng og spiseplads. I alt fire sengepladser med luksus boksmadrasser, og mulighed for to ekstra opredninger. Tillæg på 200 kr per ekstra opredning. Børn under fire år må gerne dele seng med en forælder. Adgang til fælles gæste-the-køkken, bruserum, og fælles toiletter. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Book nu

Vi glæder os til at møde dig!

Byens bedste priser

og beliggenhed

Priser & værelser