“Perfekt til grupper”

Gruppebooking

Danhostel Aarhus City er perfekt indrettet til både større og mindre grupper, og vi skræddersyer gerne jeres ophold, så det passer til netop jeres behov og ønsker.

Vi har stor erfaring med mange forskellige slags grupper; folkeskoleklasser, gymnasieklasser, lejrskoler, spejdere, sportsklubber, virksomheder, udenlandske grupper med flere, og vi kan imødekomme langt de fleste forespørgsler.

På Danhostel Aarhus City har vi i alt 150 senge, fordelt på dobbeltværelser, familieværelser og fælles sovesale, og vi har dermed kapacitet til at byde både små og store grupper velkommen.

Vi hjælper gerne med billig parkering, gode råd til ture og sightseeing i Aarhus og med forplejning under jeres ophold.

Danhostel Aarhus City tilbyder kort gåafstand til byens gågademiljø og attraktioner: Den Gamle By, ARoS, Vadestedet, Latinerkvarteret, Aarhus Street Food, Godsbanen og DOKK1. Samtidig er vores hostel placeret klods op ad byens shopping område, og det hyggelige caféliv ved Aarhus Å. Busgaden, og de mange bybusser, ligger lige rundt om hjørnet, så I kan hurtigt komme til Moesgaard Museum, og alle de andre attraktioner der ligger i området rundt om Aarhus.

Kontakt vores hostel, for mere information eller et uforpligtende tilbud på overnatning: info@danhostelaarhuscity.dk

Få et tilbud

Mad

Lækker morgenmadsbuffet – alle ugens dage fra kl 7.30-10.00

Begynd dagen med vores lækre morgenmadsbuffet med friskbagt økologisk brød, kødpålæg, marmelade, ost, Nutella, frugt og grønt, mælk, yoghurt, juice, müsli, havregryn, cornflakes og dejlig kaffe og te. Morgenbuffeten koster 69 kr. for voksne og 35 kr. for børn under 5 år. Ved forudbestilling gives 10% rabat.

Frokost

Vi kan tilbyde en lækker frokostbuffet i vores café, eller en Lunch Pack for 65 kr. per person (1 sandwich, 1 stk frugt, 1 juice) hvis I skal på farten hele dagen– så er der tid til lidt ekstra sightseeing! Det er også muligt selv at smøre madpakke fra morgenmadsbuffeten for kun 50 kr. pr. person (2 stk hjemmebagte boller, 1 juice).

Aftensmad

Vi har en god aftale med en kendt lokal restaurant, og kan tilbyde forskellige muligheder for aftensmadsbuffet ud fra jeres ønsker.

Bemærk: Ønske om forplejning skal forudbestilles i god tid i forvejen på info@danhostelaarhuscity.dk.

Opholdet

Ankomsttidspunkt

Check in er fra kl. 14 på ankomstdagen.

I skal huske at melde jeres ankomsttidspunkt, så vi kan være klar til at byde jer velkommen. Èn af vores kompetente medarbejdere vil give hele gruppen information om de praktiske forhold, hvordan hostellet og dets faciliteter fungerer, og så videre. Vi kan opbevare jeres bagage, hvis I ønsker at ankomme inden kl. 14.

Afrejse samt bagageopbevaring ved afrejse

Check ud er senest kl. 11 på afrejsedagen.

Hvis I først skal rejse fra Aarhus senere på dagen, kan der arrangeres bagageopbevaring mod betaling. Grupper kan her enten vælge at lave en late check out på et af deres værelser til kl. 13 for 200 kr., eller leje et værelse en ekstra nat, sådan at bagagen kan opbevares hele dagen.

Hvis bagageopbevaring ikke er arrangeret inden ankomst, kan dette arrangeres ved henvendelse i receptionen, såfremt det er muligt.

Lejrskoler

Her hos Danhostel Aarhus City får vi ofte besøg af lejrskoler. Vores hostel ligger i hjertet af Aarhus, med kort gåafstand til både tog- og busstation, og til alle byens attraktioner. Vi kan hjælpe med jeres forplejning, og I kan låne vores hyggelige rooftop café i løbet af dagen til gruppearbejde, præsentationer, med mere. Ønsker I at medbringe madpakker på turen ud i Aarhus, kan dette også arrangeres.

Gymnasieklasser

Mange gymnasieklasser vælger at overnatte på Danhostel Aarhus City, da vi har en unik mulighed for at indlogere større gruppe på sin helt egen etage – med eleverne i sovesal, og lærerne i tilstødende private værelser. Samtidig har gruppen adgang til nye bade- og toiletforhold og et mindre te-køkken. Vi kan hjælpe med både morgenmad, frokost og aftensmad, og I er velkomne til at sidde og hygge i vores dejlige rooftop café i løbet af dagen, og om aftenen.

Firmaarrangementer

Skal I holde møde, invitere til firmafest, eller mangler I overnatning i Aarhus i forbindelse med et firmaarrangement, er Danhostel Aarhus City det oplagte valg. Vi har plads til 48 spisende gæster, og op til 70 gæster til reception og firmafest. Vi tilbyder en lang række faciliteter og forplejningsmuligheder, der kan tilpasses jeres ønsker, og jeres gæster kan naturligvis få en dejlig seng at sove i. Ud over morgenmadsbuffet kan vi sørge for frokost og aftensmad, hvis det aftales i god tid. Vi garanterer, at priserne er rimelige i forhold til jeres budget.

Firmaovernatning

Hos Danhostel Aarhus City har vi ofte overnatning af virksomheder, som skal deltage i forskellige arrangementer og konferencer i Aarhus. Vi tilbyder lækre privatværelser fra 2-6 personer, alle med adgang til fælles toilet- og badefaciliteter, fælles køkken og spiseområde. Fra vores værelser på øverste etage tilbyder vi desuden byens bedste udsigt! Derudover tilbyder vi billig parkering, kraftig WiFi, og en lækker morgenmadsbuffet.

Sportsklubber

Danhostel Aarhus City tilbyder budgetvenlige løsninger med overnatning for diverse sportsklubber, og vi er behjælpelige hvis I har behov for særlige spisetider, eller særlige krav til morgenmads-, frokost- eller aftensmenuen. Tidlig morgenmad samt sen aftensmad kan arrangeres så det passer sammen med jeres program. Vores Mobile Key sikrer, at I kan komme og gå som det passer jer døgnet rundt. Vi er altid åbne for at imødekomme netop jeres behov!

Studerende / udvekslingsstuderende

Her hos Danhostel Aarhus City har vi stor erfaring med at tage imod studerende, og vi afholder mange sociale events så de studerende får nye bekendtskaber, og hurtigt føler sig godt tilpasse i Aarhus. Vi har aftaler med flere uddannelsesinstitutioner i Aarhus omkring overnatning for studerende på uge og måneds basis. Vi kan også skræddersy opholdet, hvis der søges en midlertidig bolig. De studerende kan nyde vores lækre morgenmadsbuffet, frit bruge vores gæstekøkken, WiFi, vaske/tørre faciliteter, og hygge sig i vores grønne rooftop café i løbet af dagen og aftenen.