“Du er velkommen”

Vores venlige ansatte er klar til at servicere dig fra kl 7.30 til kl 21.00 (kl 23.00 fredag og lørdag).

Check-in fra kl 15:00 til kl 21.00, og check-out før kl 11:00. Sengelinned kan lejes for 50 DKK ved ankomst. Vi stiller vaske- og tørrefaciliteter til rådighed for en beskeden pris.

Hvis du planlægger at ankomme sent, så skal du blot kontakte os i god tid inden, så vi kan sende dig en Mobile Key. Så vil din mobiltelefon fungere som nøgle til vores hostel.

Alle vores senge har bløde luksus boksmadrasser, og er udstyret med egen læselampe, stikkontakter og et forhæng så du har dit eget lille private rum. Desuden har du adgang til dit eget locker som kan låses med din egen hængelås.

Begynd dagen med vores lækre morgenmadsbuffet. Prisen er 69 DKK og inkluderer hjemmebagt brød, marmelade, ost, pålæg, mælk, yoghurt, juice, müsli, havregryn, frugt & grønt, og dejlig kaffe og te (10% rabat når du booker online).

Vi elsker børn og de elsker os. Vi har indrettet familie-værelser med fire sovepladser, og med mulighed for ekstra opredninger. Børn under 4 år kan sove i samme seng som én forælder. Vi har tisselagener, børnestole og børnespil.

Vi tilbyder en del gratis faciliteter: gæstekøkken, ørepropper, hårtørrer, bykort og paraplyer, hvis det en dag skulle regne.

24 timers adgang

Alle gæster har 24 timers adgang til vores hostel, og deres værelse. Når du har booket en overnatning hos os, så får du adgang til vores nøgle-app som giver dig fuld adgang til hoveddøren, og din værelsesdør, i den periode hvor du bor hos os.

Gratis WiFi

Der er gratis og superhurtigt WiFi-internet overalt i vores hostel. Med en placering i den gamle telefoncentral har vi direkte adgang til de største kabler i byen, og vi har sikret at vores gæster kan surfe uhæmmet på internettet.

Gæste-køkken

Vi har et lækkert gæstekøkken og spiseområde som frit kan benyttes af alle gæster. Tilbered din egen morgenmad, frokost eller aftensmad sammen med de andre gæster.

Luksus køjesenge

Alle vores køjesenge er udstyret med luksus boksmadrasser, læselampe, stikkontakter og forhæng så du sover i dit eget lille private rum. Vi har gratis lockers som du låser med din egen hængelås. Du kan købe en hængelås i vores reception.

Roof-top café & bar

Vores roof-top café & bar udgør hjertet og pulsen i vores hostel. Mød nye mennesker, spis et måltid mad, drik en øl, surf lidt på internettet, læs en god bog, lyt til god musik og nyd solen og udsigten fra én af vores tagterrasser.

Billig parkering

Vi har et begrænset antal parkeringspladser lige ved hoveddøren, som du kan leje til byens billigste pris. Alternativt ligger der et døgnåbent parkeringshus lige ved siden af vores hostel.

Vi glæder os til at møde dig!

Byens bedste priser

og beliggenhed

Priser & værelser