Hallo Cafe, Aarhus. Rooftop bar i Århus

Hyggelig rooftop café & bar

Danhostel Aarhus City byder dig indenfor i vores hyggelige Hallo Café, hvor du kan nyde udsigten til byens gågade-miljø, og sidde i solen på én af vores grønne tagterrasser. Caféen er åben for alle der har lyst til at mødes med venner, familie eller gode kollegaer, i hyggelige omgivelser i hjertet af Aarhus. Du kan parkere lige uden for vores hoveddør, og koble dig på vores kraftige WiFi i caféen.

Sociale events

Hallo café tilbyder hver morgen en lækker morgenmads buffet, og i løbet af dagstimerne kan du få diverse kaffe, te, sodavand, snacks og frugt. Om aftenen forvandles caféen til trendy bar, hvor vi serverer øl, vin og diverse drinks. I caféen arrangerer vi ofte sociale events; fredagsbar, brætspils-aftener, barbecues, karaoke, live-musik, og meget mere.

Vil du leje Hallo café?

Du er meget velkommen til at leje vores hyggelige Hallo Café, hvis du ønsker at holde et privat arrangement eller en firmafest. Vi kan hjælpe med menuen eller du kan vælge selv at medbringe maden. Samtidig kan du låne vores musikanlæg samt AV-udstyr, og vi sørger gerne for billig overnatning til dine gæster. Vi finder en god løsning der passer til dine behov og ønsker.

Skriv til os på info@danhostelaarhuscity.dk, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder hos os.

Café

I dagstimerne fungerer Hallo Café som en morgenmadscafé. Begynd dagen med vores lækre morgenmadsbuffet som inkluderer friskbagt brød, marmelade, Nutella, ost, pålæg, mælk, yoghurt, juice, müsli, havregryn, frugt & grønt, og dejlig kaffe og te (10% rabat når du booker online).

Drikkevarer

I aftentimerne kan du i Hallo Café købe kolde flaskeøl samt forskellige specialøl. Er du ikke den store ølentusiast byder vi også på lækker special kaffe og kendte drinks. Vi har selvfølgelig også et fint udvalg af ikke-alkoholiske drikke.

Events

Vi arrangerer ofte forskellige events på Hallo Café, og inviterer alle til at deltage i brætspils-aftener, fredagsbarer og studiecaféer. Alle events i Hallo Café er tilpasset huset og er åbne for alle, der har lyst til at være med. Vi er meget opmærksomme på at vores events ikke er til unødvendig gene for hverken gæster eller naboer, og Hallo Café fungerer aldrig som natklub.

Private arrangementer

Du har mulighed for at afholde private arrangementer hos Hallo Café. Vil du invitere hele familien til barnedåb, fødselsdag eller konfirmation, er Hallo Café måske løsningen. Vi kan eksempelvis arrangere en lækker familie brunch, festmiddag, julefrokost eller fødselsdag. Mulighederne er mange.

Hallo Café kan lejes alle ugens dage, og vi har plads til 48 spisende gæster og op til 70 personer til fest. Kontakt os på info@danhostelaarhuscity.dk for at aftale nærmere.

Firmaarrangementer

Mangler i et sted at holde jeres firmafest? Hallo Café giver en fin mulighed for at holde jeres sommerfest, jubilæum, julefrokost, reception eller lignende. Ønsker I at holde et mindre arrangement som fyraftensølsmagning, vinsmagning eller foredrag, er dette også en mulighed. Vi tilbyder både lækker mad, snacks og drikkevarer. Vi sørger for at I får et perfekt arrangement hos os, og vi hjælper gerne med menuen, billig overnatning og aktiviteter ud fra jeres ønsker.

Hallo Café kan lejes alle ugens dage, og vi har plads til 48 spisende gæster og op til 70 personer til fest. Kontakt os på info@danhostelaarhuscity.dk for at aftale nærmere.