Hallo Cafe, Aarhus. Rooftop bar i Århus

Velkommen til vores

hyggelige rooftop café & bar

Danhostel Aarhus City byder dig indenfor i vores hyggelige Hallo Café, hvor du kan nyde udsigten til byens gågade-miljø, og sidde i solen på én af vores grønne tagterrasser. Caféen er åben for alle der har lyst til at mødes med venner, familie eller gode kollegaer, i hyggelige omgivelser i hjertet af Aarhus. Du kan parkere lige uden for vores hoveddør, og koble dig på vores kraftige WiFi i caféen.

Hyggelige omgivelser og godt selskab

Hallo café tilbyder hver morgen en lækker morgenmads buffet, og i løbet af dagstimerne kan du få diverse kaffe, te, sodavand, snacks og frugt. Om aftenen forvandles caféen til trendy bar, hvor vi serverer øl, vin og diverse drinks. Vores venlige personale står klar til at tage i mod dig, hvad enten du har lyst til morgenmad, en god kop kaffe eller en kold special-øl.

Har du lyst til at leje Hallo café?

Du er meget velkommen til at leje vores hyggelige Hallo Café, hvis du ønsker at holde et privat arrangement eller en firmafest. Vi kan hjælpe med menúen eller du kan vælge selv at medbringe maden. Samtidig kan du låne vores musikanlæg samt AV-udstyr, og vi sørger gerne for billig overnatning til dine gæster. Vi finder en god løsning der passer til dine behov. Skriv til os på info@danhostelaarhuscity.dk, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder hos os.

Café

I dagstimerne fungerer Hallo Café som en morgenmadsrestaurant og café. Begynd dagen med vores lækre morgenmadsbuffet som inkluderer hjemmebagt brød, marmelade, ost, pålæg, mælk, yoghurt, juice, müsli, havregryn, frugt & grønt, og dejlig kaffe og te (10% rabat når du booker online).

Drikkevarer

I aftentimerne kan du i Hallo Café købe kolde flaskeøl samt specialøl. Er du ikke den store ølentusiast byder vi også på lækker special kaffe og kendte drinks. Vi har selvfølgelig også et fint udvalg af ikke-alkoholiske drikke.

Events

Vi arrangerer ofte forskellige events på Hallo Café, og inviterer alle til at deltage i brætspils-aftener, fredagsbarer og studiecaféer. Alle events i Hallo Café er tilpasset huset og er åbne for alle, der har lyst til at være med. Vi er meget opmærksomme på at vores events ikke er til unødvendig gene for hverken gæster eller naboer, og Hallo Café fungerer aldrig som natklub.

Private arrangementer

Du har mulighed for at afholde private arrangementer hos Hallo Café. Mangler du plads for at kunne invitere hele familien til barnedåb, fødselsdag eller konfirmation, er Hallo Café måske løsningen. Vi kan eksempelvis arrangere lækker familie brunch, festmiddag, julefrokost eller fødselsdag. Mulighederne er mange.

Hallo Café kan lejes alle ugens dage, og vi har plads til 48 spisende gæster og 70 personer til fest. Kontakt os på info@danhostelaarhuscity.dk for at høre om netop dit arrangement skal afholdes på Hallo Café.

Firmaarrangementer

Mangler I stedet til at holde Jeres firmaarrangement? Hallo Café giver en fin mulighed for at holde Jeres sommerfest, jubilæum, julefrokost, reception eller lignende. Ønsker I at holde et mindre arrangement som fyraftensølsmagning, vinsmagning eller foredrag, er dette også en mulighed. Vi tilbyder både lækker mad, snacks og drikkevarer. Vi sørger for at I får et perfekt arrangement hos os, og vi hjælper gerne med menu, overnatning og aktiviteter ud fra Jeres ønsker.

Hallo Café kan lejes alle ugens dage, og vi har plads til 48 spisende gæster og 70 personer til fest. Kontakt os på info@danhostelaarhuscity.dk for at høre om netop Jeres arrangement skal afholdes på Hallo Café.