“Hyggelig oase i hjertet af Aarhus”

Du bor midt i Aarhus med gåafstand til alle byens muligheder, og kendte attraktioner; Den Gamle By, ARoS, Latinerkvarteret og DOKK1. Vores hostel ligger klods op af Vadestedet, og de mange caféer og hyggelige spisesteder langs Aarhus Å. Samtidig ligger busgaden lige ved døren, så du kan tage en af de mange bybusser til Moesgaard Museum, og de andre attraktioner omkring Aarhus. Du kan også låne en gratis bycykel.

Aarhus er fyldt med events og kulturelle aktiviteter, og byen er kendt for at være én af de bedste shopping byer i Skandinavien. Samtidig er Aarhus på Lonely Planets liste over ”Europe’s hottest destinations”.

Aarhus, Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Vadestedet (1 minut til fods)

Vores hostel er nabo til Aarhus Å, og Vadestedet, som med de mange hyggelige caféer og små spisesteder er byens samlingspunkt. Nyd det pulserende byliv omkring Vadestedet, og kom tilbage til vores hostel, og de rolige og grønne tagterrasser når du trænger til at slappe lidt af.

Latinerkvarteret (2 minutter til fods)

Atmosfæren i det gamle Latinerkvarter er livlig, og de mange hyggelige caféer og små specialbutikker giver kvarteret en helt sydeuropæisk stemning. De mange små caféer og restauranter ligger side om side i de snævre brostenbelagte gader, og området summer altid af liv.

DOKK1 (2 minutter til fods)

DOKK1 er byens nye kultur- og multimedie center der forbinder havnen med resten af Aarhus. Et moderne mødested for alle byens borgere, og gæster, med turistinformation, events, koncerter og teaterforestillinger. Nyd en kop kaffe, gratis internet og udsigten over havnen.

Godsbanen (5 minutter til fods)

Produktionscenter Godsbanen er det kreative rum i Aarhus, og er samlingspunkt for unge entreprenører, designere, musikere, kunstnere og håndværkere. Området er en slags mikro-Berlin med masser af årlige events, markeder og skæve arrangementer. Et must for dig der vil opleve Aarhus.

Aarhus Street Food Market (5 minutter til fods)

Aarhus Street Food er en samling af madboder under ét tag. Her får du autentisk mad med inspiration fra hele verden, og til yderst fornuftige priser. Madmarkedet er yderst populært, og masser af mennesker samles hver aften om det gode måltid.

Den Gamle By (5 minutter til fods)

Den Gamle By er et levende museum i verdensklasse, og en helt unik seværdighed i Aarhus. Du møder mennesker, der forestiller at leve i slutningen af 1800-tallet, og du kan opleve gader, lejligheder, butikker, baggårde og værksteder fra dine forældres og bedsteforældres historie.

ARoS Aarhus Kunstmuseum (5 minutter til fods)

ARoS er et internationalt anerkendt kunstmuseum, og et enestående oplevelseshus for alle generationer. På toppen af ARoS ligger Your rainbow panorama som er et ikonisk varetegn for Aarhus. Snyd ikke dig selv for den unikke udsigt i alle regnbuens farver.

MOMU Moesgaard Museum (15 minutter med bus)

Moesgaard Museum er en attraktion i international særklasse med fantastisk beliggenhed, arkitektur og interaktive og skiftende udstillinger. Fortiden bringes til live, og du inviteres til at gå på oplevelse i datidens menneske.

På cykel rundt i Aarhus

Aarhus er den perfekte cykelby. Lån en bycykel og udforsk byen på kryds og tværs. Tag sydpå forbi Tivoli Friheden, Mindeparken, Marselisborg Slot, og videre ud til Dyrehaven. Eller nordpå til den Gamle Træskibshavn, Risskov, Den Permanente Badeanstalt, og videre til Bellevue badestrand.

Vi glæder os til at møde dig!

Byens bedste priser

og beliggenhed

Priser & værelser